Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВИска ми се да обсъждам оптимистичния

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВИска ми се да обсъждам оптимистичния
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Тези граждани в НС трябва веднага да се вземат в ръце и да си свършат работата

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Иска ми се да разисквам оптимистичния сюжети за страната, съгласно който тези жители в Народното събрание се вземат в ръце и ще си свършат работата, ще актуализират бюджета на страната и няма да изпаднем в рецесия. Защото сигурен съм, че сега служебния кабинет се постанова да върви по ръба на Закона за държавния бюджет, с цел да обезпечава средства. Но в този случай по-важна е целесъобразността, несъмнено. Например за пенсионерите добавките бяха свършили, само че не щеш ли през август още веднъж ги получиха. 

Това разяснява президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов в ефира на бТВ.

Хората в Народното събрание неотложно би трябвало да седнат и да изчистят своите разлики, защото някои от тях са в действителност огромни. Някой беше споделил за пенсиите, че би трябвало да отидат най-малко на линията на беднотия и то незабавно. Това не е погрешно. От друга страна  пък държавното управление сподели, че няма такива благоприятни условия сега. Тоест тези неща би трябвало да се изговорят, уточни той.

То не е единствено да се актуализира тазгодишния бюджет, само че би трябвало да се одобри и този за идната година. Защото в случай че не го създадат, ще се работи по в този момент настоящия закон, съгласно който имаме право да харчем по 1/12 от бюджета за миналата година. Така че ще се възпроизведе един недостатък, уточни той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР